girlontheroad ;)

hej nu sitter jag och mammsen i bussen påväg till stugan. Eftersom att det är valborg idag så skulle jag ha varit med sofie ikväll men nu blev det ju inte så. Hela familjen skulle igentligen åka imorgon men jag och mamma åker dit nu och förbreder lite. Det kommer att komma folk (släckt och vänner) för att fira pappa som fyllt 50!
men vi kanske hörs mer i helgen pussisar<3

Tat lungt ikväll människor.

det funkar inte att lägga upp bilder men dom kanske kommer senare ikväll då ;)

No time for fun.

hej förlåt att jag inte alls skriver så ofta men och jag är ärlig när jag säger att jag inte har nån tid, har alldeles för mycket arbeten i skolan. ;( Och idag (nu) hade jag faktist tänkt lägga upp dagens outfit men jag har slarvat bort  mobilsladden så det går inte. Men imorgon får vi ju iallafall lång helg men det går nog mest åt till att plugga.


jag år iallafall trffa min skönaböna på fredag <3<3<3

:)

IDAG ÄR OCKSÅ EN SKITHÄRLIG DAG :) JAG VAKNADE HALV 11 ELLER JAG BLEV VÄCKT DÅ HIHI. DÅ GICK JAG UPP OCH ÅT EN HALLON SMOOTHIE SOM MAMMA HADE GJORT DEN VAR HELT OKEJ FÖR ATT VARA NYTTIG :p. sEN ÅKTE VI OCH KOLLADE PÅ BILAR, VÅRAN KOMMER NOG BRAKA IHOP SNART HEHE. SEN ÅKTE VI OCH TITTADE PÅ DEN DÄR CYKELN JAG VISADE I FÖRRA INLÄGGET, OCH DEN VAR 100000 GÅNGER FINARE IN THE REAL WORLD. I LOVE IT. PROVADE FAKTIST ATT CYKLA PÅ DEN OCKSÅ DEN VAR AS KUL EFTERSOM ATT STYRET ÄR GANSKA STORT SÅ KÄNDES DET LITE ANORLUNDA HIHI. MEN NU SKA JAG PYSA VI SKA GRILLA IKVÄLL OCKSÅ TROR JAG.  bye

 
haha ful men härlig bild från i vintras ;)

Sommar värme

hejhallå SHIT vad fint väder det är idag, det känns verkligen som sommar! Dagen började med omelett och bacon sen så skrubbade jag rent altanen från allt fågelbajs ( BLÄÄÄ) sen så ringde Sara och då mötte vi upp varandra och åkte å köpte Ben & Jerry glass! (världens godaste phish food) och sen åkte vi till hennes lägenhet och satte oss på baksidan och solade. Så himmla härligt ;)
Senare ska jag och syrran ta en cykeltur också men nu ropar solen ;) BYE


föresten tror jag att den här cykeln ska bli miin inom någon månad ;D
LOVE IT!

HANNA MONTANA FAN!


Wendelas.

hejsan hoppsan! Kom hem för en liten stund och förstog att pappa måste gilla att tortera mig. För när jag kollade i kylskåpet såhittade man choklad där men jag har varit nyttig hela veckan så jag hoppas att jag kan fortsätta med det hah! Om ett par timmar ska jag och några vänner gå ner på storsjöteatern och kolla på wedelas vårshow. Ska bli super roligt älskar att kolla på dansshower!


dränk inte personen ni ska rädda ;)

idag på idrotten så skulle vi ha livräddning :) man kunde få högst VG och jag fick G+. Det var för att jag nästan dränkte dockan, haha.  Och läraren sa att för VG så ska man ha dockans huvud över vattnet ;D GO ME!
Aja få träna lite på mina bentag så kanske det går bättre?


Även jag har inköpt ett par converse!


svarta för mig vita för syrran.

Miley cyrus- The Climb

I can almost see it
That dream I'm dreaming but
There's a voice inside my head sayin,
You'll never reach it,
Every step I'm taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb 




Jag älskar den här låten

mer bilder...

På väg dit...
galen som jag är.






Lanzarote


här badade vi, den stranden var med på listan av en av världens finaste stränder.



syster hah

i bussen på väg till flygplatsen.

Lanzarote bilder...

det var så sjukt härligt och varmt där borta, jag vill tillbaka...




kommer sakna den här stranden.

påväg till stan.

systeryster.

pappajagdanielmammaniclas.

gladajag.

the girls in my familly :P

avslutar med en bild på en av polerna :P
och på biten av hotellet vi bode på ;)





Lanzarote BABY!

hejhallå nu tror jag att jag har packat klart inför resan. Me mina skor och min nessesär fick inte plats i min resväska (den är knökfull) men jag får kolla runt lite hos mina familjemedlemar om dom har någon plats annars får jag helt enkelt bara ta en till väska. Vi hade matteprov idag och jag hoppas det gick bra på A-delen hade jag iallafall 21 av 22 ganska nöjd men man blir ju lite sur när det är ett litet slarvfel. Aja det var ändå skitbra! Jag och tilda fick lika mycket men vi hade inte fel på sammasaker hihi. Men nu ska jag gå och äta HUNGRIG!
Men hörrni imorgon reser vi iväg till värme eller på fredag men imorgon börjar resan mot stockholm ;)
Here comes the SUN!

















bild för två år sedan när vi var i bulgarien
ett bild för ett år sedan och en för två år sedan

Pluggapackapluggapacka

hej idag är en sådan dag som jag apsolut hatar. I skolan gick det skit på dansen gick det skit, det ända positiva var att pappa hade bytt mina skor mot ett par snyggare och skönare!
Just nu måste jag plugga matte men det provet kommer väl också gå bajs, och jag har börjat packa lite till Lanzarote vilket är jätte kul! Älskar att packa det betyder ju att man är påväg någonstans ;)




suddiga bilder men här är shosen, dom är faktist mycket skönare än dom förra!

Stressstress

hejhallå haha hinner typ bara säga att jag inte kommer hinna blogga idag. Vi har ju No prov imorgon och jag har läst igenom kapitlet 100000000000 gånger men ingenting fastnar åååh hatar NO! iallafall mest proven. Aja inte mycket att göra åt än att plugga ännu mer. Men Cya tommorrow i hope. Kanske blir en Pluggdag hela dan då också förutom danstimmarna, för på onsdag kära vänner så har vi matteprov buuhuu :'( känns intebra inte bra alls :P.

Vilket meningslöst tycka synd om mig inlägg haha.



lite bilder från igår!


kerstin isabelle louise (hahakolla mitt hår) :P


Rolf  Spencer  Kerstin


herregud vad härligt väder det var!


haha så här mycket folk var det på stadion 

Nu mer plugg

...




Twilight

Edward to Bella
-You are like my personal brand of heroin

Det här vill jag ha inom en snar framtid ;)





allt är ifrån lindex men väskan vill jag ha i bruna varianten :)

Nu är det tid att plugga

Valpisarna

Nu ska vi snartsnart åka till avlparna igen tror jag, man vet ju egentligen aldrig hur det blir haha. Egentligen måste jag verkligen plugga men jag är alldeles för sur att vi redan ska ha ett nytt prov i No så så blir det inte. Eller jag lär väl måste göra det men isåfall blir det när jag kommer hem. Pussisar




Gårdagen

började med en stooor frokost sen for alla ner på stan, där jag hittade ett par snygga skor som jag funderar på att köpa istället för dom som jag har hemma. Men jag tror nog faktist att jag ska lämna tillbaka dom. Aja på stan träffade vi också min vän alexander och hans mammi anna. Sedan for vi hem dog lite i soffan en stund, sen gick vi till skidstadion och satt å sola på läktaren sååå himmla härligt (det finns bilder därifrån som kommer upp sen) sen blev det geléråtts spottning, då var vi i två lag och man ska då spotta Geléråttor och sen ska nummer två i kön ställa sig där den förstas kom och sen är det lixom vem som kommer längst. Första gången jag skulle köra så tyckte jag att det värkade så himmla lätt men den flög ju inte ur munnen på mig haha å jag började asgarva så jag kom ingen s´vart men sen ni så kom jag typ en meter medan alla andra typ spottade fem meter (gud vad äckligt det låter haha) men jag var med i det vinnande laget båda gångerna GO ISABELLE! Iallafall så när vi hade kommit ner en bit på vägen och det låg Geléråttor hela vägen ner till oss så kom min lärare förbi i en bil haha och då hade jag en råtta imunnen. Undra hur knäppt det måste sätt ut haha. Och våra gäster åker som synd är vidare idag så nu ska jag gå och vara social Lotta håller på att sticka/virka en supermysig halsduk till mig. Visar den sen.

Bilder från läcktaren kommer nån gång :)


En sjukt rolig dag!

herregud vilken underbar dag det har varit idag. Den har bl a innehållt geléråttsspottning haha så himmla roligt. Men vi kan ju iallafall konstatera en sak jag och louise sööög på det hehe. Men nu måste jag gå jag skriver mer om den här dagen imorgon :) Pussisar

Nu ska vi iväg

hejhallå nu har alla vaknat här hemma så nu ska vi iväg på äventyr, jag tror bl a att vi ska på någon konstutställning. Det ska bli super sen ska jag ju också handla det sista inför resan och så ska jag köpa TWILIGHT 3 för att jag har inte hunnit läsa den för att det har varit så mycket i skolan. Men nu ska jag ju åka tåg i 5 timmar och flyg i sex timmar så jag tror jag hinner haha. Men ha det bra idag. Pussis


Snart kommer gästerna

jajamensan snart kommer pappa kusin hit med fru och hennes typ aa jag vetinte riktigt men deras sleckting louise som är tre år äldre än jag. Förut kom dom hit några år i rad den här helgen, men nu var det ett tag sen. Ska allafall bli roligt att träffa dom igen. Peace and love ;)





Twilight

-So the lion fell in love with the lamb
-what a stupied lamb

ut på promenad

nee även fast jag är lite små sjuk så ska jag gå ut med vovven på promenad, jag orkar inte sitta inne när det är så himmla otroligt härligt väder ute. Det är inte sol men det är ändå så vårigt skönt ute å en promenad med vovven blir det ;)
Förövrigt så har jag suttit och lyssnat på taylor swift, hon är sjuuukt otroligt himmla bra (inga svärord haha) ahh tänk om man kunde sjunga :) men nu ska jag gå ut.


hon är himmla fin också!

sjuuuuuk

hej. igentligen fattar jag inte varför jag gick till skolan idag, kände mig ju väldigt trött och sliten onyt ihalsen imorse. Men jag tänkte att jag skulle gå till skolan för No ns skull, eftersom att vi har prov nästa vecka. Men första lektionen hade vi musik och jag bara hostade hela tiden och var snuvig och det kändes så himmla äckligt att sitta där och hosta med slem i halsen och snor i näsan. Men jag höll ut och sen när Non började var jag helt slut så jag bestämde mig för att gå hem istället och tur för mig så gjorde vi ingenting som har med provet att göra (typ) vi skulle ta ut DNA ur en kiwi. Och läraren sa att mina polare kunde berätta vad som hände sen när jag kommer tillbaka. Såså får det bli men nu orkar jag inte sitta här heller och snora ner datan hehe, jag ska gå och kolla på Twilight (igen, jag är kär) och göra lite gröt. Jag kommer nog somna snart är sååå trött. Peace and love!







bjuder på lite härliga bilder från 2007-2008 ;)

Dagens outfit

Konstiga bilder i know ;)





haha vovven ville vara med ;)

*T-shirt-Zara
*Kjol-JC (syrrans)
hade på mig en vit kofta från H&M också annars hade det blivit lite kallt
Men nu måste jag sooooooooooooova


I'm jesus, hosthosthost

hej på er fisrumpor! NU har jag kommit hem från påskdagen hehe. Vi ar ju på någon pkyrka typ och där blev vi indeldade i ganska stora grupper som man skulle vara i typ hela dagen. Och på alla stationer handlade det typ om jesus, och på en station så skulle gubben som prata visa hur det var för jesus med en av oss och såklart blev det jag. Asså gud vad pinsamt men ändå lärorikt det var. Först så visade han hur romarna piskade han (mig, fast han slog inte på riktigt) och hur många slag det var, sen fick jag lägga mig ner på golvet med händerna och huvudet uppe på en tjocktjock bräda såsom jesus blev upphängd på korset. Sen så satt han en super stor spik mellan mina fingar och hamrade det var ashemskt! Sen så fick jag resa på mig så lindade han in mig som typ en mumie för att jesus blev typ begravd i något liknande. Sen sa han (gubben som pratade) attt om jag tog mig ur det här tyget då trodde han på att jejus uppstog att han klarade det, och gissa vad JAG KOM UT UR DET! :D:D:D:D:D det var lite komiskt för att det satt en gaaanska snygg kille där jag låg med bena på golvet haha. SEn på flera stationer så fick jag världens hostatacker inte rolgt, inte roligt alls hehe.
Dagens outfit kommer ut snart eller om några timmar eller ikväll ;)

FEGIS That's me rights now

HaHa min mobil är slut på batteri ovh min laddare är där nere, och mamma och pappa sitter typ och pratar med nån gubbe där så jag törs inte gå ner hehe. Men som tur är e jag så smart så nu laddar min mobil i datan ;)
hihi ville bara berätta den här stora nyheten för alla som läser min blogg :P



Pluggich franskis
mitt språk ;D

April april din dumma sill!

hejsan, gud vilken underbar dag det har varit idag, så himmla skönt! Det första som hände imorse var att jag och min syster blev lurade av pappi. Han kom först in och sa att kl var tio i sju, men jag somnade om sen kom han in igen typ fem minuter senare och sa att kl var halv åtta jag hade glömt att det var första april idag men jag visste ändå att han ljög. För att pappa min är inte så smart jag har ju en veckarklocka brevis sängen HaHA. Men sen när vi kom till skolan så lurade jag och Elin Sofie och hon blev minsan lurad. Jag har inte blivit lurad någe mer så det kanske är slut på första april nu hehe. åhh det kliar som fan i mina ögon JOBBIGT. Men nu ska jag kila och tvätta  min ögon inte för att det är något på dom men det kan vara skönt att svallka ;) Pussis


jag just nu :)
myskläderna CHECK!

RSS 2.0