MELODIFESTIVALEN

hejsanhoppsan det har varit en riktigt revlig eftermiddag/kväll denna underbara lördag. Hos Linda var det jätte roligt och mysigt att träffa släckten det var god middag ovh tårta, jag och Olle min kusin på 4 år åkte BOBBY CAR! jag körde och han satt i en släpvagn där bak herregud vad det var roligt en sån vill jag ha haha. Sen kom vi hem till melodifestivalen och och Kerstin började hejja på Agnes innan hon ens hade börjat sjunga hehe men låten var riktigt bar så det var ju tur :) det som var lie tråkist var ju att "thorleifs" (stavning) inte gick vidare haha jag har suttit och sjungt Sweet kissing in the moonlight ända sen dom sjung den haha Pappa sa att han var ganska besviken på min musiksmak hehe. Men nu ska jag pysa kanske ska gå och lägga mig snart vi hörs pussar!


det blev det här och svarta naglar :)




beautiful day!

hejsan hoppsan vilken fiiiin dag det är idag! Sanna och Lina fyller ju också år idag GRATTIS TILL DOM!, idag har jag och syster gått på en långpromenad med hunden ute i solen det var jätte härligt. Om ungefär två timmar (lite mindre) så ska vi till mina kusar (kusiner). Och här sitter jag i pyjamas och håller på att packa eftersom att vi far ivä till stugan i morgon, jag har lite brottom för jag har ju tänkt ducsha också hehe bäst jag skyndar ha en bra dag alla underbara så hörs vi!


ska nog ta min skinnjacka idag! eftersom att det är ganska varmt ute :P


och kanske jeansjackan under, hmm nu har jag något att fundera på hehe :P

himmlans trött...

hej hallå, nu sitter jag i sängen och slårvadom att jag snart kommer förlora kampen mot mina ögon,jag vill ha dom öppna dom vill stängas :P ska fortsätta kämpa en lite stund till för att jag funderar på att sätta på en film eller något tlls jag somnar. Man får faktist vara jääätte trött nu för att vi har kämpat en lång skoltid haha typ 2 månader men ändå. C ya tomorrow fellas!


sportlov !

haha nu kom jag ju på att vi har fåt sportlov ;D, det första jag ska göra är att åka på kalas till min kusin som fyller 18 år imorgon :D!. Sen på söndag åker jag till min stuga och på tisdag så kommer min bästakompis alexander (S) upp dit och åker skidor hans mamma Annis kommer också upp ;) Sen på torsdag tror jag det var kommer kicki och kjell två superroliga och härliga människor upp til stugan, kicki kjell och Anna är mors och fars polare hah :P men  nu snart ska jag ne rpå stan med syster och pappa. Sen ikväll ska jag och syster sätta oss ner och beställa lite CLOTHES det är ett liv på rosor haha.Men vi hörs senare kanske. Måste ju passa på och skriva nu för sen slipper ni mig på en vecka för vi har ju ing internet i stugan :(
LATER


Johanna is my sunshine<3

PAIN!...

Shit vad ont jag har i mina fötter! Jag har ju gått runt i ett par pjäxor hela dagen eftersom att vi skulle åka skidor hela dagen i spikbodarna :O, när vi väl var där (resan dit var asjobbig) så var det faktist riktigt roligt :) min grupp var skitbra men vi kom inte med på pallplats men vi skrattade mycket iallafall och det är det som räknas! mot slutet så stog jag typ och halvsov på mina skidor jag hade tappat bort kompisarna hehe sen kom hanna och putta lite svagt på mig och jag föll direkt haha men jag landade på staven så lite ont i röven har jag också. Sen när allt var slut så var jag och elin först med att börja åka skidorna hemmåt men allt eftersom så kom varenda unge som åkte skidor och åkte förbi oss typ assnabbt :/. Det kändes ju bra:P. Men sen kom jag hem och tog av mig pjäxorna och mina fötter är döda. Jag ska gå och ta hand om mig själv lite nu det börjar nog med en dusch! Ha de bra så lä'nge.




igår fick jag och mina vänner kompiskorten vi tog för ett tag
sedan! :D. Men det var svårt att ta kort på koretn med mobilkameran
så vi är ganska suddiga hehe. Hittar ni mig?

today's...

här kommer det jag har haft på mig idag ;D, och jag kom nu på att jag har sovmorgon imorn HAPPY!

 

 
förlåt att det är så himmla suddiga bilder, men jar har ju bara min mobilkamera nu för att jag tappade ju bort min kamerasladd för typ hundra år sen och jag har inte hittat den än :(

hejhopp!

imorgon (sist dagen innan sportlovet :O) ska hela skolan eller typ halva iallafall åka skidor i spikbodarna, jag hatar att åka längskodor med skolan känner mig askass brevid alla tävlingsbraiga längdskid människor (haha), men jag får överleva :P jag sa till Lina att hon skulle åka saaaakta imorgon och hon ba jag jag måste ju vänta på er hah, men jag tror hon skojjade iallafall lite hehe. Men senare ikväll tänkte jag lägga inn vad jag hade på mig idag (GRATTIS TILL MIG) men nu ska jag nog kolla på en film med päronen ha det bra så hörs vi kanske sen ;)


Onsdag...

hejhallå komhem för en stund sedan efter att Elin och Sofie följde med på en sväng med hunden ute i solskenet (asfindag). Sista timmen idag hade vi ju också idrott och jag å sofie hade valt att åka skidor (vi var typ dom ända) och det var också ganska skönt när det vr sol! men nu är det NO som står högts upp på göralistan sen ska jag väl förhoppningsvis hitta på något roligt :P men ha de  best PUSS!

I'm tired of all the crap people tell me...

frisk som en nötkäna :/

hello my friends! Den här dagen har varit väldigt slapp (ibörjan), jag och kesrtin var ju hemma och var sjuka idag och hon fyllr ju år så vid lunch tid ställde jag mig och stekte pannkakor till tonåringen och det uppskattdes!. Sen så åt vi lite tårta hehe. Sen så så vi på en film (RYSARE)  jag har velat se aslänge som heter "Prome night" och den var ganska bra tycker jag förutom att alla typ dog :( men jag ände igen typ alla skådespelare så då var det inte lika läskigt :). Aja sen vid halv fem så gick jag på dans såatt jag och kerstin inte skulle hamna heeelt efter, och det var om två jobbigaste timmarna på länge! I början på båda danserna hade vi styrka ch sen dansade och dansade och dansade vi utan att typ ta någon paus :O Men det var så jävla kul också är värkligen glad att jag gick dit för först var jag inte alls på danshumör, men det ändrades. Sen när jag kom hem var det en asgod födelsedagsmiddag och sen tårta (igen). En sak som var tråkig idag var att jag fick veta att vi ska jogga eller åka längdskidor på idrotten imorgon vilken vi inte gillar! OJ shit vilket lååååångt inlägg, det var inte meningen hehe men vi hörs tomorrow ha det bra kexchoklad, och grattis till syrran igen PUSS!

tänkte ladda upp en bild men det FUNKAR INTE! :/

hemma idag också, GRATTIS KERSTIN 13 ÅR...

hejsan jag blev hemma idag också, jag vill vara helt på topp när jag kommer til skolan annars blir man ju lättare nere/sjuk igen. Men jag fick ingen sovmorgon imorse eftersom att syster fyller år idag så mamma väckte mig tio över 6 jag var helt död, men det gick :P. Hon fick bla en skitsnygg rosa ipod som jag bestämde hehe. Men nu ska jag gå och öra något vettigt (haha) ha de bra kexchoklad


blablabla...

god natt. Nu sitter jag i sängen och ska snart lägga mig och läsa "förföljaren", vi håller ju npå att läsa deckare på svenskan och då fick jag den boken, den värkar sisådär. Hursomhelst så ska jag nog inte på skolan imorgon heller men på onsdag tänker jag nog tvinga dit mitt lilla arsle hihi. Och i dag har jag kostaterat en sak min mamma är PINSAM!  men jag älskar henne ändå jag antar att mammor får vara pinsamma, ibland.


jag älskar twilight, som alla kanske redan vet :P

några av bilderna från min helg

det gick iinte att ladda upp alla bilder till datan varför vet jag inte men här kommer några.


när man kom in på "hotellet" så möttes man av en mysig brasa!


det sjungs sing star!


jag och sofie sprang runt som tokar
för att hitta täckning, här hittade sofie i ett hörn brevid
soffan ;)


avslutar med en skit snygg bild på sof och isab
bilder på rummet jag bodde på får ni se sen när jag har
lyckats få in dom bilderna på datan.

sjuk

hejsan idag vaknade jag halv tio jag är sjuk idag, först igår kände jag bara att jag var väldigt trött och jag hade haft ganska ont i huvudet men imorse när jag vaknade hade jag skit ont i halsen också. Min syster är också hemmaoch är sjuk antar att jag kanske fick hennes förkylning också. Hon fyller ju tretton år imorgon min lillskit haha. Men nu ska jag gå tillbaka till min kära soffa och fortsätta kolla på filmen jag och Kerstin håller på att se ha det bra sålänge Pussar


I WANT SUMMER!<3
 (snygg bild mitt ansikte ser lite ihoptryckt ut men:P)

I'm home and i'm tired..

hejsan nu är jag hemma från min roliga/tråkiga helg, den var faktist helt okej men vissa stunder höll jag på att dö vi hade ju ingen täckning så man kunde inte nå någon person som inte var där och då blev hemlängtan lite större... och vi hade ju delats in i par som man skulle sova med och jag fick ju inte sova med min lilla sofie första natten, men andra natten bestämde jag och sof att vi ville gå och lägga oss lite tidigare än dom andra så då tog vi ett rum så fick våra rummisar dela på det andra då gick det mycket bättre, men jag ska nog ta och sova lite nu är väldigt trött efter den här helgen jag kan visa lite tråkiga bilder från helgen imorgon :P  Puss

orättvist!

det får bli mitt ord idag, jag kan inte säga varför. Min buss mot lägret går klocken halv fem så nu ska jag göra klart det sista innan jag sticker vi hörs på söndag allihopa! puss och kram godnatt godeftermiddag god morgon gokväll.



all luck to you

kväll

nu ligger jag i sängen efter en ganska lång dag både rolig och tråkig :P. Jag ska sätta  (ooh shit vad läskigt min dörr knarrade as mycket nyss hehe var bara tvungen att skriva det ) på en film på datan så får jag somna till den sleep tight don't  lett the bed bugs bite ( den var nån som skrev det till oss förut så kom jag på det nu, ganska stiligt :P)

packar...

hejsan hoppsan chokladkakor! Nu håller jag på att packa till lägret imorgon och det går så där, jag är alldeles snart klar och jag fick ner allt i en väska som är normalstor STOLT :P fast iochförsig så behövde jag inte ta med lakan täcke och kudde och ingen handuk för det är typ ett hotell vi ska bo på så det fanns där, så min väska kanske är lite stor för två nätter iallafall hehe. Aja inget ann skämmas för. Jag och pappa var ju och köpte godis och gott till mig också så nu är jag redo för helgen FJÄLLEN HERE I COME ! nu ska jag gå ner och käka middag är ganska hungrig faktist hörs mer ikväll eller kanske innan jag åker tommorow, puss


90210 <3

jobbig/rolig dag

hello sunshines ! idag var det elevensval på skolan när vi har några saker att välja mellan som man ska göra e hel dag. Jag hade valt att vara nere på isen och åka skridskor helatiden och i början var det jätte härligt (har nte åkt sen förra vintern) men efter typ ett antal meter så fick jag ganska ont ifötterna jag åker så snätt (vilket jag inte borde göra tycker jag jag spelade ju bandy nått år i när jag var yngre men) men jag fortsatte åka ändå sen när vi hade typ åkt en eller två kilometer dog mina fötter det gjorde så jävla ont ni fattar inte men jag åkte ändå dum som jag är! och vi kanske åkte 4 eller 5 kilometer och sen var det ju tillbaka också åkte typ lite mindre än en mil samanlagt men det var PAIN IN THE ASS! Jag har aldrig uppskattat eller älskat mina skor så mycket som jag gjorde idag det kändes seriöst som paradiset när jag tagit av mig skridskorna. Våran lärare och några till tänkte åka en till sväng efter lunch men jag vägrade haha så jag och Sofie gick en sväng på isen istället mycket härligare. Men nu är jag hemma och ligger i sängen och måste göra NO jag åker ju på läger imorgon. ha det bra sålänge KRAM<3


sofiesa

sofie är bäst och nu ska vi fira !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (hon skrev det där själv !!!!)
men fira ska vi nu för att vi fick VG på matteprovet (eller vi tror det vi fick iallafall 31 av 34<och matteläraren sa nått sånt :P)asså jag gick från typ ig till VG det är ganska bra det! men nu somsagt fira PUSS




snyggaste bilden haha vi lekte blindbock :O

Grattis alexander!

nu sitter jag här igen jag har inte bloggat på heeeeeela ( ;P ) dagen och det är för att jag inte har haft tid. slutade skolan halv tre gick hem med sofie och vi hade en dans att lära oss sendan gick vi ner på dansen, och jag fick gå tidigare från den senare för att jag skulle på middag/kalas hos alexander som fyller 16 år idag GRATTIS igen :P . Sen kom jag hem dog i soffan en stund ( haha det där lät ju bra) sen hoppade jag in i duschen och här sitter jag. Men inte länge till för nu ska jag hoppa ner i sängen och sova min skönhetssömn. godnatt PUSS

today's...


Det här hadde jag på mig idag för den som undrar.

Monday...

hello. Nu när jag kommit hem frå skolan är det bara massa plugg som gäller, Engelska,Svenska,Matte och alltihop ät tillimorgon :) engelskan är jag ju inprencip klar med och svenskan också men problemet där är att jag inte hittar min svenskatexkt på datan, hmm... men jag ska pröva kolla om jag har den på Zonline vilket jag tror att jag har som tur är. Men det som är mest skrämmande är att det är matteprov imorgon :O men jag tycker att jag tränat så at det borde räcka men man vet ju aldrig. Så imorgon är ganska mycket till skit dag förutom dans och att ALEXANDER FYLLER ÅR! så jag ska kanske dit på middag men jag måste få tag i han först. AJA ha en bra dag så höres vi! PUSS



<3

sten ögon...

god night ! här sitter jag i sängen med ögon tunga som stenar men med en ganska pigg hjärna, hatar när det är så :P jag har inte pluggat någon matte i helgen så det känns inte alls bra men imorgon efter skolan ska pappa sätta sig ner med mig och hjälpa/förhöra mig med matten och då kommer jag sitta med matten heeela eftermiddagen/kvällen. Men någonting jar har blivit klar med är bildanalysen till imorgon och engelskaartikeln så det känns skönt. Men nu måste jag ta igen lite sömn också ha det bra så hörs vi imorgon.
God natt!


jag för en pytteliten stund sen!

plugg söndag...

hejhopp! nu är jag inne igen och herregud vad könt det var ute!. Men nu kommer det bli massa tråk måste skriva min engelska artikel som ska in på tisdag :( plus att det är matteprov på tisdag också. Bajs på det. Men en lite trevlig sak är att vi har choklad och kakor hemma som brukar lätta upp mitt pluggande. Så en vanlig pluggsöndag på listan.



en gammal bil på sanna sofie isabelle

skidtime...

godmorgon idag vaknade jag till underbart solväder så nu när jag har ätit frukost så ska jag mamma kerstin ch spencer ut och åka skidor i solen! ha de bra så hörs vi sen PUSS!


rolig kväll:D...

gokväll :P nu är jag hemma igen efter en supertrevlig och rolig kväll ;D vi höll till borta i en "by" där jag växte upp och dom konfermeradesi den kyrkan som är där också. Det är alltid lika roligt att komma bort dit, det finns ju supermånga minnen! men efter kyrkan följde många med till skolan där sara skulle ha sin middag för släckt och vänner å sådär och det  var jätte trevligt och god mat. NU sitter jag här hemma och är jätte trött så jag ska sätta på en film och käka lite gott å bara mysa vi hörs imorgon Puss


Happy valentine's day....

ville bara säga det innan jag hoppar inn i duschen och gör mig klar till eftermiddagen/kvällen. Sanna och Lina kommer att hemta upp mig nån gång innan fyra så åker vi tillsamans till kyrkan.  NU somsagt dushen ha det bäst denna kärleksrika dag Puss!


trött...

huvvavad trött jag är  nu mina ögon värker litee. Ikväll så blev det pizza och let's dance och senare en film som var sisådär, med andra ord en ganska tråkig kväll men ändå mysig. Det är skönt att bara ta det lungt efter en jobbig (hehe) skolvecka. Aa mycket mer hade jag inte att säga :P ha en fortsatt trevlig kväll/natt jajustja nu är fredag den 13 över sköönt då behöver man inte vara orolig peppar peppar :P. Sov gott nu sköningar.


sisters<3

Fredag den 13...

hej, det är ju värkligen typiskt att man ska ha prov på fredag den 13! :o. Vi hade ju somsagt musikprov idag och hördelen tror jag inte gick så bra :( t.ex. så fick vi ju veta vad man skullle lyssna på och vi skulle INTE lyssna på något piano, men sen på sissta fråtgan som spelades så tänkte jag så här vad sjuton är det här för instrument, det låter ju som en keyboard tänkte jag och såklart att jag skrev det! men det var en harpa som skulle stå där. Asså jag vet inte riktigt hur jag tänker ibland jag får bara hoppas att det inte är avgörande för skrivdelen tycker jag gick superbra! Imorgon så ska mina vänner sara och mathilda konfemeras och vi är bjudna till sara efteråt så snart ska jag ner på¨stan med sanna och lina för att köpa presen. Ha De Bäst Puss!


idag hade ja på mig systers klänning ifrån gina :)

och justeja Alexander S  ring eller smsa mig!

i am home!

hejsan jag har varit hemma i typ snart två timmar men blogg.se har ju kronglat skkitmycket för mig. Det var faktist ganska roligt på mässan men dom som kom till vårat bord (föräldrar & lärare) frågade alltid mig haha och iblan kändes det som att jag stog och förklarade något som jag igentligen inte visste vad det var men jag visste hur man skulle förklara det? det var gaaanska konstigt hehe. Men nu måste jag verkligen verkligen verkligen plugga till musikprovet imorgon det känns som att jag redan är körd men... Måste gå ha en trevlig kväll PUSS! 


bara för att vi är snyggast i stan! ;D

Tidningar och TV...

hejsan hoppsan alla godingar nu sitter jag här med suprsnälla silver SOFIE (hon tvingade mig att skriva något snällt HAHA) coh vi har preciskommit upp ifrån en STOR fika hehe, vi var tvungen att ladda upp inför kvällen eftersom att vi ska spendera en stor del av kvällen på skolan med förälderar och tidningar och tv! :O hehe men det ska nog gå bra det här? aja nu ska jag återvända till min vän PUSS!
vi ska vara på skolan kvart i fem.


en suddig slängpuss!

HERREGUD :O!

shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit vad jag är glad! jag gick in på eparmen nu för att kolla vad jag fick för betyg på min bokrecension på engelskan som jag har skrivit om och gissa vad jag fick :O MVG-     OMG det trodde jag aldrig ;D. MEn nu måste jag gå till franskan igen och sova imorgon ska vi ha en messa kl 17-19 på skolan så det gäller att vara pigg, på fredag har vi också ett musikprov som jag inte alls har pluggat så mycket till menmen tänkte göra lite ikväl och imorgon. Det går nog bra :)
men nu ska jag kila ha d bäst PUSS!


I MUST HAVE!...


dom här sakerna tänker jag köpa inn till min garderob! :D
fast jeans tightsen ska var jeansblå och med en dragkjedja vi foten ;)

hejhopp!...

hej alla goa å gla a :D Sista lektionen var idrott och vi skulle åka längdskidor jag brukar inte tycka om att åka längd med skolan men idag var det så himmla fiint väder och jag Tilda och Mathilda flummade mest bara haha, det är så det ska va. Men efter att vi slutat så rammlade ett kilo snö ut ur mina pjäxor och jag förstod att jag frös om fötterna hehe ;). Men nu är det franska boken som behöver min upmärksamet ha det gött puss!
aaaah Elin ringde nu och frågade om vi skulle hitta på nått JAG VILL MYCKET HELLRE DET! än att göra franska men vi får hitta på något nån annan dag<3 




jag cyklandes på bror mins mini cykel ;P


den där cykeln asså :P

.

bonsoir my friends nu har jag dansat ätit middag duschat bortstat tänderna suttit lite vid datan pratat med mor min åt lite ostkex sen borstat tänderna igen och nu sitter jag  här, och ska snart hoppa isäng :) det gick ganska bra på dansen jag och kerstin började ju i en till dans som är timmen efter våran första så vi dansar två timmar på tisdagar den första är mellan den andra är mellan2 (lite svårare) och jag tycker att mellan 2 var roligare, det var inte många som gick i den gruppen som det gör i den andra också var det mycket roligare steg. Jag kanske inte kan dom så bra men wthat the hell i'm there to learn ;D. Men nu somsagt ska jag lägga mig i sängen måste göra lite franska också :/ men vi höres imorgon PUSS! godnatt 


STEP UP!

just dance....

hejsan hoppsan karlsson. NU har jag lite brottom måste byta om för att idag är den dans igen och vi ska gå ner dit, jag måste komma lite tidigare för att jag ska prata lite med dom om att jag vill byta grupp eller inte byta men ha en till (lite svårt att fatta) aja det måste jag iallafall göra. Och på skolan idag fick jag veta att matteprovet flyttas till tisdag istället så nu har jag längre tid på mig att plugga. Men nu måste jag pysa ha det gött PUSS!
PS: Sofie bli frisk!


fulich bild hah, bjuder på den!

god natt fellas ;)...

God natt. Nu sitter jag i sängen dö trött men jag är alldeles för trött för att kunna somna (det där lät as knäppt i know)  för att egentligen så är det bara mina ögon som håller på att ge upp men självaste jag är ganska så pigg faktist, men det funkar ju inte. Jag tänkte läsa en stund så att min hjärna fattar att jag är trött och måste sova. Jag har börjat läsa om twilight ett för att jag inte har fått 3:an än och 2.an är helt underbar juh :D men ni få sova så gott Puss! ♥


?

hej. När man är trött och lite sjuk och man egentligen inte orkar göra någonting som t.ex. att plugga till matteprovet men så gör man det ändå, så ska allt bara gå piss jag är så sjukt trött, det tog en evighet för mig att somna igår så min ögon samarbetar värkligen inte med mig för att dom ska hållas öppna. huvva. Nu är det dags för ett nytt försök att plugga behövde bara skriva av mig lite puss


ge mig sommar nu PLEASE!

Skottat...

hello everybody :P Jag kom in fören stund sen, jag och brorsan var ute och skotta taket det var sjukt mycket snö haha. Sen blev det ju en skit stor snöhög nedanför taket så skulle jag hoppa ner och också var det så mjukt så jag bara for rätt ingenom så jag stog helt rakt i dem där snöhögen, det var skiiiit fult haha men jag och bror skrattade ju ganska mycket då hehe. Sen så har jag pluggat matte eftersom att vi har matte prov den här veckan och jag är j*ävligt nervös m,en jag hoppas att det ska gå bra vi har ju också musikprov på fredag men jag tänker priuretera (stavning) matten. Och ikväll ärr den Gossip girl :D :D roligt roligt men ska pysa nu ha det bra Puss!


melodifestivalen....

hejsan hoppsan. Jag har precis kommit in efter att ha varit ute med hunden och precis innan det kom jag hem efter att ha varit på bio. Filmen tycker jag var sketa bra men jag satt och storgrina vissa delar av filmen (man kunde inte låta bli att göra det!) men den var faktist ganska rolig också så jag skrattade med ;). Det var typ inga folk i biosalongen eller några var det men inte många så det var jätte skönt, jag gillar ju att ta av mig skorna och sätta fötterna på stolarna framför och det går ju inte med massa folk där thihi. Men det gick nu. Aja ikväll börjar ju melodifestivalen som jag ska kolla på, är lite små förskyld så då när det är så här kallt är det ju jätte skönt att gosa ner sig i soffan med lite smått och gott att äta :) men ni får ha en tervlig kväll. HUGS <3

 
jag rekomenderar filmen :)

i taket lyser stjärnorna...

hello fellas!  imorse vakande jag kl 8 och ja ba NOOO eftersom det är lördag ska man ju passa på att vakna lite senare, och jkag brukar inte vakna så där tidigt så jag låg kvar i sängeni typ en timme och försökte somna om vilket inte gick så bra. Så då bestämde jag mig för att sitta lite vid min data. Men då är det klart att den ska vara så där SEEEG igen så jag fick ett litet utbrott imorse :p, men nu sitter pappa och försöker fixa den igen :). Idag vid halv fyra ska jag och kerstin nog gå på bio. I taket lyser stjärnorna. Jag skulle igentligen gå på den i måndags ju men  det blev lite försent. Men vi kanske hörs lite senare ha de gött! 

 

blääää....!

huvva vilken ur kasssss film :( jag trodde antt den skulle vara lite smårolig med typ higschool bråk och svarftsuka och sånt där men den var heeeeltknäpp! apsolut ingen film jag rekomenderar. Nu ska jag snart hoppa i säng oc hoppas på att jag kan somna jag har sovit inte alls bra dom senaste två nätterna... 
godnatt kram<3



 

kvällen...

hello darlings :). Nu har jag precis gått från tv:n efter att ha kollat på let's dance och fyfan vad laila är bäst jag fattar inte hur hon kan vara 36 och ha ett barn hon är så otroligt fiin och ser yngre ut tycker jag. Om en halvtimme börjar filmen vi ska se som heter En djävulsk romans och min lillasyster har bkat choklad bollar (MUMS!) så man kan ju sitta och svulla i sig några sånna hehe, men Puss på er så hörs vi :D

 


 
Reese whiterspoon

ojojoj...

ojojoj, nu har jag suttit vid datan i typ t¨vå timmar och vad har jag gjort vid den? TYP INGENTING fyfan vilket liv jag har det är ju för fasen fredag ska man inte ha lite roligt då eller?. Aja nu får jag väl gå och roa mig på annat sätt ha de bra vi kanske hörs senare ikväll oh förhoppningsvis är jag på bättre humör då ;). Puss! justeja kom just på att det går faktist en film ikväll som jag ska kolla på med syster och pappa hihi med en av mina favorit skådisar (har typ några hundra menmen) Reese Witherspoon nu blev jag ju lite gladare haha ;)

 
så här såg jag iallafall ut förra helgen (jag är snabb)
tröja från bikbok
Jeans från cheap monday

yeees !...

wohooo, tänkte bara säga( innan jag återvänder till matten) att min minidata funkar nu och den är inte alls lika superseeeg som den var i några dagar HAPPY, så nu kanske det kommer lite nyare bilder inn på bloggen :P PUSS!

akuten:P...

hejsan nu har jag varit hemma ett tag. Efter lunch på skolan var det ganska slappt jag sanna och lina skulle gå ner och ta kort inne på akuten asså på maskinerna och så till våran presentation av studiebesöket vi gjorde förra veckan, aja iallafall så tänkte vi att vi kunde gå inn på ica och köpa någor gott innan vi gick till sjukhuset, sagt och gjort. När vi stog i kassan så kollade vi på klockan och den var fem i två och vi skulle vara där borta två så vi fick panik och sprang hela låååånga( :p) vägen till akuten helt slut var jag när vi kom fram och då var klockan tio över. Men när vi kom dit så skulle ju det komma nån gubbe och visa oss runt så att vi kunde ta kort men han var sjuk och likaså var den andra tjejen som vi annars kunde ha träffat, men då kom det en annan och vi fick gå runt och ta lite bilder med henne istället :D lika bra de. Men jag har inte fikat något sen jag kom hem så nu ska jag och mamma göra iordning lite gott att fika så kanske vi hörs sen. Min data är fortfarande lite sjuk så jag har inte kunnat lägga in nå bilder än. haha jag får väl lägga inn alla bilder från den här veckan i helgen :P .Puss!


en rätt så gammal bild på syster, mig och valpen Doris som är ganska så stor tjej nu :)

hejsan...

nu har jag precis fikat lite mellis efter att jag kom hem från skolan, vi slutade nere på ATS eftersom att sista lektionen på onsdagar är idrott och det är sjukt jobbigt att bära den där super tunga väskan upp för alla uppförsbackar haha men jag klarar mig alltid. Men sen måste man ju ta ut vovven när man kommer hem också menmen får ju iallafall motion :). Nu måste jag värkligen jobba franska och matte Franskan är till imorgon och vi har matteprov nästa vecka och det känns iiiinte som att jag är redo för det. Men ha d bra Puss!

 

övre bilden sommar<3 andra hösten.

Gina tricot...

hej nu dom senaste två timmarna har jag först dansat en timme första lektionen den här terminen men jag vet inte riktigt om jag ska danska två gånger i veckan eller inte jag blir ju osäker på sånt där...
Sen kom jag hem och duschade sen åt jag lite middag och sen provade jag kläderna som jag fick hem idag från ginatricot jag beställde det för några dagar sen och nu kom det så jag är ganska glad :D. Tänkte lägga upp en bild på allt men min data har damp så jag måste be nån fixa den för den typ kåter as cp också tar det typ en kvart för den att starta och det gjorde det inte förut hmm.... 
men nu ska jag gå och göra lite franska som är till på torsdag massa glosor hatar sånt! 
Kram


 
och älsklings hunden är lite sjuk igen stackarn...


vinterdag...

hejsan allihopa :P idag efter skolan så var det meningen att jag skulle följa med hem till hanna på tårta eftersom hon fyllde år igår (GRATTIS HANNI) men jag var tvungen att gå ut med hunden idag som jag brukar göra varge måndag och jag måste gå en bit med han såatt han kan göra alla sina behov (haha to much information). aja men sen eftersom det var så fint väder idag så mötte jag upp elin vid halv fyra tiden och vi gick uit och lekte i snön haha. Ikväll var det också meningen att jag sanna och lina å kerstin skulle gå på bio itaket lyser stärnorna men den började halv nio så det var försent tyckte mamma och pappa hehe plus att jag inte alls är klar med engelskan så det är det jag får tillbringa kvällen åt. Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi Puss! bilder från idag kommer när elin har skickat dom till mig ;P



försoning...

hejsan jag har precis kollat klart på filmen försoning men keira knightley och jag tycker att den var sådär, det vart så konstigt.  Ibörjan så fattade jag handlingen och allt men sen så hoppade dom framåt och tillbaka i tiden så att det blev skit konstigt hmm... menmen jag tycker iallafall att keira knightley är så himmla vacker. Men nu kurrar det lite i magen jag tror att pappa står där nere och gör en tacopaj MUMS! och jag har bestämt efterätt haha men jag lovar imorgon börjar min nyttiga vecka, så får vi se hur det går att hålla den :P. Men nu ska jag kila puss och hej så hörs vi imorgon.
justeja måste göra engelskan ikväll också :(


fina keira knightley

i'm up...

hejsan darlings jag vaknade för en stund sen och har precis ätit frukost. Idag ska jag nog följa med pappa på några utställningar har inte följt med på en utställning på jätte länge och det är ju så fint väder ute. Jag kom ju typ inte utanför dörren igår, bara två prommisar med hunden. jaja. Nu ska jag gå och klä på mig. Puss! 


hihi bild från i sommarhöstas hihi

good night...

kvällen spenderades sådant att jag och kerstin  svullade lite samtidigt som vi kollade på film. Jag kollade i tidningen vad det skulle gå på tv ikväll och såg att det var the holiday kl:9 och både jag och kerstin blev superglada för det var sketa länge sedan jag såg den filmen, men sen såg jag att jag kollat på fel dag och att the holiday skulle vara imorgon. Inte lika roligt. Men sen kollade jag på lördag och då gick båda miss secret agent filmerna vet inte om dom heter så men det är dom där med sandra bullock, jag hade sett den första men såg den ändå men tvåan hade jag inte sätt så det blev faktist en trevlig kväll men syster och Spencer.
Men nu är jag lite för trött för att sitta uppe längre så jag ska nog lägga mig i sängen nu. Puss!


RSS 2.0