*host*

Var ute och tog lite bilder men brorsan för några veckor sedan. Jag kunde inte vara still på en enda bild så resultatet sög ju. Plus at jag hade inge smink alls så man ser ju varenda prick jag har i ansiktet. haha. Iallafall på close up bilderna som ni ej får se. Dom är lite läskiga :S

Men jag är iallafall asstolt över bildern jag tog på Niclas imitten. Kanske ska satsa på en karriär som fotograf! Inte?

ha de bra puss

 

 


SINCEUBEENGONE

leoleoleopard.
hello! ååhh idag har jag varit hos tandregleringen och dom har misshandlat ( jag vet att dde gör så att mina tänder ska se fina ut ;)) mina tänder lite mer, så nu har jag SMÄRTA i min mun :(. Jag som skulle få ta ut den den här veckan men pågrund av att jag har förstört min tandställning (igen, ej med mening) så kanske det blir den 15 december istället :)
Åjuste nu måste jag gå runt med en gummisnodd i käften dygnet runt, dans på rosor med andra ord ;D

Nemen nu ska det väl bli något till middag här :)
jag som leker med data(datordatordator)kameran.Igen.


Guess what I want?....

I WANT IT ALL!


skräääämmande bra bilder

hallo. Igår var jag kerstin, sanna och lina på jamtlinatt. Det var typ vi och vaddåå mellan 7-9 åringar :) mysmys. Jag tror iallafall att vi fick alla rätt på reflexstigen (spökstigen,tipsrunda). haha.

VARNING
Om ni har lätt för huvudvärk (somjag) så bör ni ej kolla på dessa bilder. Suddigare finns det nog inte.
haha det såg nyss ut som en männsika flög förbi utanför mitt fönster/hus, men sen kollade jag lite extra noga och det vara bara någon som sprang jävligt fort. Annars hade det varit himmla coolt.


putyourhandsup

hola amigos :) (jag tror att det där är spanska och betyder något positivt,haha)
W-day & Gtricot

nu blire dans, sen ikväll är det ju desperata hemmafruar på TV!
webcamwebcamwebcam

okej så här kul kan man ju också ha de!?


 


musclesmusclesmusclesmuscles

hello, är helt slut. Vet inte varför kanske för att jag somnar så himmla sent även fast jag går och lägger mig ganska tidigt. Ligger typ vaken i 150år skitjobbigt juh haha. Nu tänkte jag  göra klart en bildarbete tills imorgon seda blir de matte. LOVET IT! (not).
haha okej jag tänkte att det skulle se ut som att jag var chokad över hur stora muskler jag hade på andra bilden men det hände visst något med mina ögon?!  

Kerstin uuuur mysiga tröja från ginis ;) 

Ändrade planer skiter i plugget och tar hunden och går ner till mammas jobb, därefter hemtar vi kesrtin så åker vi och köper mat :) hoppas på THAI 


RSS 2.0