HAPPY NEW YEAR!
1.bild. Jag kom på att jag filmade, inte tog kort.
2.bild. Chockad. vet ej varför?
3.bild. Hittade något på golvet.

Skit bra sista bilder från 2009. haha.


Idon'tmindthisatall

Hello.
Gick in på monkis rea idag och hittade denna T-shirt. Jag gillar den starkt. 100kr fick jag ge för den också! billigtbilligt.
Föresten fick jag ju ta bort min tandställning för någon vecka sedan! Jätte skönt fast nu har de satt in en tunnare "räls" (typ ståltråd) på baksidan tänderna istället. Plus en plast gom men det kan jag ta ut när jag ska äta m.m och i övermorgon behöver jag bara ha den på natten! På de här bilderna tog jag ut den.

En sak som är lite roligt när man går till tandläkaren är att de pratar typ ett helt annat språk. Fleragånger när jag legat på tandläkarstolen har jag varit nära på att börja skratta.hehe.
Väldigt kassa webcam bilder dock.


He´s a cutie

Här kära vänner ser ni min framtida hund! :)
En sådan här ska jag skaffa mig när jag ska flytta hemifrån och ej får ta med mig min söta spencerhund som ska bo kvar hemma :P.
Okej det är ju tre år kvar tills jag fyller 18 man ändrar sig ju kanske.
Men den här hunden är ju så himmla SÖT!I feel the winter cold

NU har jag kommit hem från åre (haha mamma sitter och kollar på skidskytte så hörde jag precis hon skrika, NEJ" Helena missa två! okej har intresseklubben antecknat?) och sitter och mumsar på årechoklad as gott!.okej håll andan, här kommer världens snyggast adventsljusstake gjord av mig, för 3-4 år sedan.
såå himmla stolt ;)


hur kommer det sig att idag har jag bara ett G i träslöjd?


RSS 2.0