I Love twilight

Nu ska jag gosa ner mig i sängen med varmchoklad och kolla på twilight!
Tänkte ta hand om min lilla hals lite. Har typ ingen röst kvar efter dagen haha. Pappa tyckte att jag skulle ta honungsvatten eller te men jag hatar båda så VARMOBOY HERE I COME!

Jag må ju vara smidigast i sverige!

Nyss så satt jag och målade mina fula naglar svarta, och sen är det klart att jag tappar "penseln". Först på benet sedan på sänglakanet och sen ner på golvet. Och sen skulle jag rädda mitt golv lite så då torkade jag lite med foten och det hjälpte men sen när jag satt ner foten igen så blev allt bara utsmetat. ahhh sånna som jag borde inte få måla naglarna säger jag bara. Puss

Svarta naglar är as snyggt!


alive

hello nu har jag kommit hem från vemdalen ;) asså även fast det var sjukt jobbigt så var det här en av dom roligaste dagar jag har haft på flera år herregud (larsoloff) vad vi skrattade. Jag Tilda och Sofie åkte sist tillsamans med en lärare och vi tjejor druttade hela tiden. Det var en as brant backe ocvh den rammlade vi 350 gånger var i och våran lärarinna (haha) bara stog och garvade hela tiden. Så ja dagen var helt underbar samtidigt som det var ett helvete vi åkte en och enhalv mil! Och jag har faktist fått lite färg i ansiktet.
Men nu är det dags för middag, Cya later alligator


pappa kom hem med mina snyggsnygga solbrillor från H&M,
dom var slut här i Östersund när jag kollade senast
haha man ser ju min skioutfit också, en polotröja från Zara syns i bild :P

vemdalen

jag är jätte trött hehe, så jag tänker nog gå och lägga mig nu. Ska ju upp tidigt imorgon för att halva skolan(klass 6-9) ska åka längdskodor i vemdalen. JAg har valt den tredje svåraste (låter bättre en näst lättaste) banan, men det ångrar jag lite nu eftersom att jag är fortfarande sjuk. Jag hoppas på att jag vaknar upp imorgon fullt frisk så att jag kan njuta av dom där 13 kilometrarna vi ska åka. Jag tänker ha med mig massa fika som vanligt hehe. Imorgon är det ju dans också men vi kommer hem med bussen ungefär kvart över fem så vi missar ju halvfem dansen och jag får värkligen hoppas att vi hinner ner till halvsex dansen annar blir jag ledsen :P
Jag kommer iochförsig inte kunna dansa så mycket (sjukan) men ändå så är det ju bra om man är där och kollar på den nya dom gör ;)

Det funkar inte att lägga upp bilder men vi höres imorgon, kanske. Pussar


It's monday and i'm home!

hejsan, jag kom hem från skolan för typ en rimme sedan och då gick jag ut med min lilla (stora) Potatishund haha, och det var faktis helt underbart väder, solen sken och det var varmare än det vrit på länge (pepparpeppar) hoppas det håller i sig så att det blir vår!
Plus att nu är det bara en vecka och tre dagar tills jag åker till LANZAROTE jag längtar svionmycke. Vill nästan börja packa redan nu ;) Fast det kan jag inte jag är ganska sjuk och så måste jag plugga, vi hr så himmla mycket i skolan nu känns det som. Aja Puss på er små rosagrisar så hörs vi<3




Webcamen fick hjälpa mig att ta "dagens outfit" bilderna ;)
När jag kom hem så satt jag såklart på mig mina nya shoes :P
Mitt ansikte mvar alldeles för fint för att visas idag haha.

*Topp och väst-H&M
*Jeans tights-Ginatricot
*Skor-Eurosko

godnatt

nu säger jag godnatt, jag har fortfarande väldigt ont i huvudet så jag tänkte lägga mig ganska tidigt för om det hade varit igår så hade ju klockan bara varit 20 minuter över åtta, haha tänk på det ;)


förra sommaren i värmland, med syster och älskling kusin<3

at grandmothers place

hejsan nu är vi hos farmor, och har varit här en stund hihi vi har nyss ätit världens godaste vofflor med farmorsylt och grädde, hur himmla gott somhelt. Jag började då fundera på hurlänge sedan det var jag åt vofflor, och jag kom på att det var första dagen på sommarlovet förra året så skulle jag och kompisarna göra vofflor, men vi tog i alldeles för mycket mjölk eller mjöl eller socker eller vad det var så det blev bara en enda stor röra ;) sen kom jag inte ihåg sist det var hehe. Men nu ska jag gå till farmor och vara social vi håller på att sy ett par pyjamas shorts av ett par pyjamasbyxor ;)
Bajsbajs<3

Farmor

hejsan hoppsan och godmorgon för min del :P jag hinner typ bara säga hejdå för jag ska åka till farmor nu, kerstin ropar på mig att jag måste komma och klä på mig, vi hörs sen puss


godnatt alla

Godkväll hehe, nu sitter jag i sängen och kämpar med mina ögon som bara vill slockna men nog ska jag få in ett inlägg;) jag var med Elin ikväll och det var super roligt haha vi låg typ i min säng och skrattade åt ingenting i två timmar. Plus att vi konstaterade att vi har bäst humor, och vi gjorde super finafrillor på varandra men tyvärr blev det inga bra bilder på det.
Imorgon ska jag och Kerstin åka till farmor och äta våfflor å mysa :) hoppas det är fint väder bara, pussar



My new shoes

passar super till en svart fodralklännig också :P


helst ska man ha svarta eller röda tånaglar :) C'est syper!


det fick bli dom dyare skorna :P


ute.

hejhallå jag ska snart gå ut och träffa Elin :) vet inte riktigt vad vi ska hitta på men jag ser nu att det snöar ute (RÖVHÅL) och det är nog ganska kallt. Jag som hoppades att det skulle bli sommar nu, jag hatar snö. Men what to do? aja vi hörs väl kanske senare och då ska jag visa vilka skor jag köpt ;)
Peace


hejdå

Gotten morgen

hejsan hoppsan. Jag har precis ätit frukost, jag vaknade för ungefär 43 minuter sedan haha. Idag var det ingen sol alls ute, så jag tänkte att jag skulle börja med att vakna till lite mer och sedan ta pennan ur röven och sätta igång att städa! hur duktig är inte jag lixom och sen efter det tänkte jag berömma mig med att shoppa hem den där bruna väskan som är några inlägg nedan. Men somsagt ska börja med att vakna till riktigt.
Have a nice day people!


förra lördagen var det mycket sol!

dagens!







(mina ögon ser heelt CP ut I KNOW:P var på väg att blinka)

*Kofta-H&M
*Linne-Ellos
*Jeanstights-Gina
*Hårband-Systers

mysispysis

godkväll :P Jag kom hem från sanna och lina för en liten stund sedan, det var en jätte mysig och trevlig kväll men mot slutet satt vi typ och halvsov haha sen kom pappa och hemtade mig :) Men justja vi kollade ju på Let's dance och herregud vad lailas sista dans var fin! Jag höll på att dö gud vad underbar den var. Jag var helt säker på att hon skulle vinna men sen kom den där muskelknutten och förstörde allt jaja det var ändå en mysigkväll!


somjag

kolla vilka supersnygga armar jag kom hem med idag, haha. Det blev inget SO jobb för mig och elin inte.




Lite dåliga bilder men dom ser iallafall jätte hemska ut, haha

helghelghelg

hejhopp nu är det äntligen helg :). Fats den här helgen kommer nog att bestå av mycketmycket plugg, vi har massa läxor känns det som också ska vi ha två prov veckan inann påsklovet.Inte kul. Idag hade vi sista delen av franskaprovet som var svårast och jätte hemskt. Det är två saker jag kommit fram till på en franska lektion 1: Jag är mobbad. 2: Jag HATAR mikrofoner.
haha bra saker vah :P  men nu ska jag se om det finns något att shoppa on the internet.
ciao fellas.




How much do you like this T-shirt?

TÅRAR !

hej nu är jag hemma från stanturen :) Mina supersnygga solbrillor som jag sätt på H&M fanns inte dom var slut, fatta vad jag blev ledsen asså. Sånt där ska alltidalltidalltid hända mig :( Men pappa ska till sundsvall på måndag så han får kolla om dom finns där, jag måste ha dom. Det var iallafall jätte trevligt att äta middag på sub med pappa och niclas, kerstin kunde inte följa med för hon var på fotbolls träning.
Och nästan direkt när jag kommer innanför dörren här hemma börjar hon bråka med mig.
Jag har så sjukt ont i huvudet och jag har haft det i tre dagar, och det gör inte direkt allt bättre.
Peace and love people!
förästen så tycker jag att lisaplace klär sig så himmla snyggt.


Några bilder on her chlotes

hmm?

innan jag går.
Var inte dom här skorna ganska lika de skorna jag la in en bild på nyss.
Och även fast dom var billga så kostar dom här bara 160 kronor. det är över 200kr billigare :O
och dom här fanns även i en mörkar brun och svart och vitt.


Subway

hej alla snart ska jag ner på stan med brorsan för att köpa ett par solbrillor jag har sätt :) (syster har dom i bruna, me like) och sedan kommer pappa och kerstin ner så ska vi äta middag på suway tror jag. Franska provet idag vill jag inte nes prata om hehe (smart att jag nämner det) men om resultatet blir bra så kanske jag berättar ,en tyvärr tror jag inte att det är så bra :/ Och det svåraste är kvar imorgon ska man gå in i ett rum själv och läsa upp något man har hittat på (påfranska) för en suuuuuper läskig mikrofon, jag kommer DÖ, det skulle inte förvåna mig om jag börjar gapskratta haha. Aja nu måste jag kila.



Två apsnygga väskor. Nån av dom måste jag ha!
båda kostar 299

Skit snygga hårband!



finns i massa snygga färger, men jag tror jag ska ha nån av dom här :)
det lutar mot det svarta, men det kanske är tråkigt när det är påväg att bli vår?

Oj det blev tre inlägg på rad här hehe

Voffeldagen!

hejhallå idagberättade pina friends för mig att det är voffeldagen idag! Det första jag gjorde då var att ringa pappa för att säga att vi ska äta voffler, men det hade han redan planerat hehe. Men sen kom jag på att smarta jag och min ännu smartare syster har förstört vårat voffelgärn för ett jag sedan. Vi diskade det, och det ska man ju tydligen inte göra :P. Men pappa sa att vi inte har slängt det så vi ska försöka lyckas göra vofflor ändå fär det är ju faktist VOFFELDAGEN och den ska uppskattas :) Men nu väntar plugg för jag har ju franskis provis imorgon.
Puss


vilken av dom här ska jag köpa? Båda är mycket större än vad det ser ut :P



Fula eller fina?


okej people jag tror jag ska köpa dom här skorna :)
men är dom fina?
jag tycker att dom är 1000 gånger finare in the real world :P
och dom är supersköna :)

ååhh vad jag hatar dom här dagarna!

Hej alla glada ledsna arga sura ensamma, ja inte vet jag men hej. Den här dagens var varit bajsbajsbajsbajsbajs mm. På skolan var det skit för jag hatar NO på dansen gick de också piss för jag har så sjukt ont i mina ben, och jag vet inte riktigt vad jag har gjort. Aja lite bra blev det iallafall när pappa kom hem med sjukt snygga jeanstights till mig som jag kära i! Jag vet att jag är lite sen med att skaffa sådana men bättre sent än aldrig som alla brukar säga ;)
PLUS att jag måste plugga röven av mig till provet på torsdag :(



skit dåliga bilder tightsen ser nästan svarta ut men dom e mörk jeans blå
men här är dom allafall



dagens mysiga


var så trött imorse så jag slängde på mig storkoftan :)

Monday

halå. Blev alla lika ledsen som jag att vakna upp till värsta snöfallet? Jag hade dragit upp min rullgardin så att jag kunde vakna till värsta sol och vår men icke sa nicke det var helt vitt ute. Huvva. Aja nu lyser solen iallafall så jag hoppas att all snö smällter bort snart! Men nu måste jag plugga.
Ha det bra sålänge


ute på promenaden idag.

Home

hallo, nu är vi hemma igen. Gud så söta dom små valparna var, vill ha en ;). Men nu måste jag springa upp och duscha fick lite fläckar på mig hehe. Och sen är det bara att sätta igång och plugga som en gris :P
Cya tomorrow

vi ska till valparna nu :)

Hejhopp! Nyss ringde vivianne och sa att vi kunde komma och kolla på de små fyrbenta vovvsingarna, så snart är det dags att åka dit. Jag får ta med mig franskaboken och plugga på vägen dit och hem. Har inte pluggat någonting den här helgen vilket inte är så smart haha. Men på veckorna då man går iskolan är det ändå så tråkigt så då kan man lika gärna göra det tråkigare och plugga ännu mer då :P Smart!


Söndag

hejhallå, gud jag vaknade kvart i elva idag :O har inte sovit så länge på mååånga helger nu asså. Men gud så skönt ;)
när jag vaknade så gjorde jag iordning världens godaste macka (haha) och den var borta i ett nafs. Nu snart ska vi ¨å ut in the sunshine och gå en lång promenad innan vi åker till valparna (om vi kan åka dit:P)  have a nice day people<3


jag är inte sur på bilden haha, men jag var inte beredd:P

thinking

hello, det blev inget besök till valparna idag tyvärr :( men imorgon så får vi hoppas att alla valpar är friska så att vi kan komma då. igentligen hinner jag inte göra annat än att plugga imorgon, jag har ju franska prov till veckan (HJÄLP) och så ska jag lämna in en svenska "uppgift" på tisdag, men herregud jag har så tråkigt liv redan så jag ska inte göra det värre,hehe. Jag tycker faktist att jag pluggar för mycket. Men har man inget minna alls så finns det inte så mycket att göra åt, fast igentligen är det ganska onödigt för mig att plugga vissa saker för jag glömmer ändå bort dom :P men det blir nog bättre både mammsen och pappsen har ju superbra minner så jag borde väl få lite av det kan man tycka.
Cya later alligator

bilder från isen idag


vovven och mamma

haha, fångad av en storm vind! Yeah

m och kerstin

K och Spencer

haha

sen nr vi gick upp på stan skulle Spencer
självklart sitta på bänken inte på marken :P

My Prince

sen skulle vi börja gå hem. Me and S
Super mysig dag!

Adventure ;)

Hejhej jag kom hem för en stund sedan. Jag mamma och Kerstin har varit och gårr typ as mycket haha.
Först så åkte vi ner till isen och gick en promenad på medvinden med vovven, sen gick vi upp till stan och åt lunch sen gick vi på apoteket (hihi) sen gick vi till mammas polare men hon var inte hemma så då gick vi typ värsta långa svängen hem:P Mina fötter värker lite.
Jag tog lite bilder som jag kan lägga upp på bloggen sen ;)


tills dess blir det en bild på lilla Isabelle ;)
(jag nyss)

What a beautiful day!

godmorgon :) nu har jag precis ätit frukost (och lite choklad, den e godast på morgonen) och det var så underbart härligt att vakna till det här underbara vädret som kommer dåochdå :D (pepparpeppar). Och idag ska vi åka til valparna, valpar är så underbara hihi. Men först ska vi åka och handla lite åt farmor för hon är sjuk stackarn :/
Men nu måste jag gå upp och hitta någon outfit som är hundvalps vänlig haha
Have a nice day


yoy can't see my face in the morning ;)

movienight

Hela kvällen har jag varit hos sanna och lina, och jag sara och dom har kollat å film ;D
det började men en as läskig film jag redan har sätt, men den är lika läskig ändå :P The Hitcher (stavning) heter den men det är as bra! jag kom hem därifrån typ nyss och jag tänkte fortsätta kolla på lite film även fast det är sent hehe det är ju helg!
Peace

Fredagkväll


idag var det så slaskigt så när jag var ute med vovven åkte stövlarna på :)

men sen på affären så blev det svartskorna haha
(det svarta på sidorna är min gosiga halsduk)


När jag ändå håller på kan ni få se Onsdagen outfit:)

stör bild
*T-shrt-H&M
*Kjol-Ellos
*Kofta-Gina
*Tights-Veromoda

Åre pictures


i nån lift jag tror heter egget?

egg

more of the egg :)

haha typ alla bilder var egget ;)

fina åre fjället (mycketmycketmycket finare in the real world)

the girls!

här var på bussen på väg hem.
Ingen var skadad :D men såklart bara för det s skulle kerstins skida
svinga in i min läpp på den korta biten vi var tvungen att gå för att komma hem,
jag fick en liten fläskläpp men det gick över snabbt men det gjorde ont :P

me like, very much




älskar den här klänningen :O
klänningen såg jag på engla's showroom
Ahh blir så trött fanns så mycket fint jag ville visa er men det gick ju inte! Dumma blogg.se

Thank god it's friday!

hejsan. Idag har det inte varit sol på typ hela dagen men det har varit ganska varmt ändå, så jag hade skinnjackan.Det blev lite kallt men whatever. Nu har jag nyss svullat i mig ett stort mellanmål, och jag väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan fråga om vi inte kan åka till valparna idag istället för imorgon :) vill ju träffa dom små skitarna;P
Ska gå upp om en stund och lägga upp bilder från igår inte för att det kanske är så mycket till bilder eftersom att det är mobilkameran men det är alltid något :D
Peace

I'm asleep

hej skriver om min "åredag" imorgon. Numåste jag sova :) sweet dreams

proffsen på skridskor

 vi åkte skridskor idag, och det var skit kul (inte) jag och sofie kom typ halvvägs dit vi skulle och på den korta vägen drog jag med sofie i två fall :) sen gav jag upp tog av mig skridskorna och gick, det gick myyyyyyycket snabbare ;D
vill ni kolla på lite bilder går ni in på sofies blogg för det funkar inte att lägga upp bilderna från min data nu :P

YEAH!

Nu har vi varit och handlat ätbara saker till Åre imorgon ;)
Vi köpte liiite sallad och MASSOR med gott :) hihi det är så det ska vara när man åker skidor.
justeja tog outfit bilder idag men dom kommer nog imorgon hehe eftersom att jag tog bilderna med mobilen och det är död så det blir imorgon. ;)

lite bilder på hur underbart tråkigt jag har nu  haha :)






aja såhär kan man ju också se ut haha :)

Lyckades!

haha nu lyckades bror min att lägga upp den här designen :D:D:D:D. Jag tycker att en är lite mer Höstig/vårig än vad den förra var ;). Men sen ska jag ha en sommar design ME LOVE SUMMER!

knäpp

hejhallå, jag ska inte alls ha den här "designen" på bloggen, haha vi råkade ta bort den andra då vi försökte sätta dit en ny, okej det låter som att jag e knäpp (men det är jag hahaha) men jga har ingen aning om hur man sätter in en ny "design" på bloggen. Jag antar att jag får fråga superalex för han kan ju typ allt :) Så alexander kan du berätta för mighur man gör snälla du :p. Nu ska jag gå och försöka igen sen måste jag åka och handla med pappsen för vi ska til Åre imorgon med skolan, och jag måste ha very mycket fika med mig. så att man kan sitta och ha mysigt i backen halva tiden typ. Hoppas bara att det blir mycket sol så mn kan få lite färg i sitt vita ansikte. Men vi hörs Cya



lite ful mobilkamerabild, men det var så mysigt
att åka i backen i vemdalen när det var så här ;)
(det där ljuset är en sol :P)

god night.

nu ska jag sova. har pluggat ganska mycket och började kolla på DHW men jag orkade inte kolla klart, för att jag är så trött. Vilket jag inte borde vara eftersom att jag gick och la mig kl:8 igår, men jag håller nog på att bli sjuk för jag känner mig typ hängig hela tiden. Aja jag lever ändå. Imorgon måse jag gå upp tidigt för mamma åker till stockholm (igen, lyckosten) och pappa är borta så då ska jag och syster gå ut med Spencer på morgonen:)
Lika bra och vänja sig jag vill ju ha hund när jag flyttar hemifrån för att dom är bästa sälskapet haha
Aja det dröjer nog ett tag, men spencer får följa med mig då :). Aja sova var det pussar


Spencer får nog följa med mig :) Aja sova var det Pussar

ett par supersnygga väskor från accent.
(fulichbild men whatever)

Tandläkarbajs

hejsan blogg :) Nu sitter jag och håller på med ett svenska arbete som skain imorgon som jag fick veta idag, hehe. Men jag är faktist snart klar och jag bara hoppas att jag gör rätt. Idag så har det varit tandreglering och dans. Hos tandläkaren var det piss för att det haed losnat två saker och det har jag vetat om ett tag, men hon sa typ att det var ganska "alvarligt" och att man kan måsta börja om helt :O, men det tänker jag vägra göra så jag hoppas det löser sig. Och dom spände tandställningen så nu gör det pissont så jag kan inte äta normalt så jag kommer väl svällta ihjäl, haha nerå men nästan. På dansen var det siin kul men väldigt varmt.
Men nu måste jag fortsätta med min kära vän svenskan.
XOXO Isabellekaramell


det här skulle jag inte tacka nej till nu, jag och
syster måste ta och fika snart igen :)

Plugghäst

ååh jag orkar inte skolan, jag längtar värkligen till jag ska börja på gymnasiet för då hoppas jag att jag kan få gå skolan någon annan stans än Östersund helst i stockholm där jag har släckt så sen när jag är klar där så kan jag åka ut och resa typ jorden runt :) (hehe sitter här och drömmer). Nu måste jag plugga franska och det är så himmla tråkigt :(. Förut älskadejag verkligen franska tyckte att det var ett sådant roligt språk att läsa. Men nu är det tvärtom jag känner bara press från alla håll och det känns som att jag inte kan någonting av det och det är så himmla tråkigt att jag tycker så. Tänker nog bara välja engleska på gymnasiet iallafall hur det känns nu så kommer jag inte välja franska iallafall.


stockholm i mitt hjärta :) haha

och idag det här :P

*jacka-H&M
*skor-eurosko
*byxor-cheapm
*t-shirt-Only
*sjal-accent (vet att man ser lappen hehe)


NU ska jag gå och vara social med alla :P

igår hade jag på mig det här.



igår hade jag det här :)
*jacka- H&M.
*T-shirt-Zara.
*byxor-Cheapmonday.
*Skor-Eurosko.
*väska-H&M

Söndag

hejsan alla små hjärtan. NU är hemma efter månadens sista konfermationsträff, det känns väldigt skönt måste jag säga. Och idag är det lika underbart väder som igår så det blev skinnjackan (fuskskinn) idag också :). En rolig sak idag är att min käre bror blir 22 år idag GRATTIS till honom! och en tråkig sak är att jag måste plugga :( det känns jätte jobbigt att behöva sätta igång med det en sån här fin dag men jag hittade choklad i kylskåpet så det borde underlätta lite :)
men nu ska jag göra något roligt först :)
kramisar

Thaimat!!!!

jag är jätte glad :D har precis kommit från en middag med super god mat, när jag kommit hem från stan så frågade mamma om jag ville äte thaimat, och det är typ bland det bästa jag vet hihi så jag JAA! och det var så länge sen jag åt det så idag var det godare än någonsin idag :).
Idag blir det en hemma kväll med siss och godis ocg vi ska såklart kolla på melodifestival finalen!
HEJA AGNES HEJA AGNES haha
men jag ska ju lägga ut outfiten sen också, när jag har lagt in bilderna på datan.


Agnes är då ssöt :)

gått och gått

hesajn hoppsan, asså gud vad fint väder det har varit här idag, det var ju till och med 14 grader varmt här en stund ;D. Så då har ju jag passat på att gå ganska mycket. Först gick jag ju upp från konfan (som var tråkig idag) sen så gick jag ner med syster på stan (hittade ett par aaas snygga skor för bara 400) och sen upp å nu sitter jag här. Alltså en underbar dag! plus att jag och kerstin tog bild på min outfit så det lägger jag upp senare. HUGS AND HUGS


vet att jag ser sjuk ut på den här bilden
men skyller på att jag nyss hade klivit upp  (imorse)

Lördag. konfa

hejsan, jag vaknade kl kvart i 9 idag och klockan tio ska jag iväg på konfermation :)
jag tycker att det är ganska roligt där ibland eftersom att jag har många från klassen där. Men idag känns det inte alls bra att sitta inne i en kyrka hela dagen, det är ju sjukt fiint väder!
men nu måste jag skynda mig lite hehe PUsssar


PEACE!

Medium

Nu ska jag släpa ner mig själv till soffan för att medium börjar snart:)
igentligen är man ju inte så smart som kollar på det innan man ska sova men what a hell who cares?
peace brothers!


hittade inga bra bilder, men here she is!

ny header (eller vad det heter)

hejsan hoppsan grönsaksbullar! Jag kom på att jag vill ha en ny header, jag har faktist en som jag gillar som min käre bror har gjort :P men nu måste jag bara komma på ett sätt hur jag får in den här hehe.
Så smart har jag inte riktigt blivit än :P


har ingen aning om vad jag gör på den
här bilden så den fick bli liten hihi.

Provade kameran på pappas nya data ;)



ME RIGHT NOW!

Nyttighets vecka? BULLSHIT

hejhallå nu har jag kommit hem från skolan när jag kom hem så hade jag ingen nyckel och det var låst, sp då väntade jag på min syster och när hon kom hade inte hon heller någon nycckel, så då medans vi väntade på vår bror så tog vi en promenad i finvädret (gud vad härligt väder!) sen när vi kom tillbaka kom vi inn. Och då så tröst åt vi liiite hehe. Asså vi hade ju bestämt att vi skulle vara nyttiga dom här veckorna tills vi åker utomland att vi får ta på helgen, men hur lätt är det då? i måndags så var jag ju på "middag" och då bjöd hon på kakor sen i tisdags på bakade en familjemedlem och då åt jag ju av det sen i onsdags så var det kvar av detdom hade bakat och jag var ju sjuk så då tog jag lite av det :) och idag så tröståt vi lite choklad. Aja man ska intye plåga sigsjälv mer än nödvändigt haha.


fast nu är jag väldigt sugen på en apelsin!

Piroger

hejsan hoppsan (igen) nu är jag inte hemma själv längre :), eller iochförsig så har ju vovvsen varit hemma och hållit mig sällskap heladagen ;D fast jag har ju typ sovit halva dagen också hehe.
Daniel håller på att göra piroger till middag, jag har inte ätit det på suuper länge men dom flästa säger ju att det är gott så det ska bli roligt att se hur det smakar :P



en jätte söt kjol som har spanat in ett tag nu :)
Lindex 299 kr

I want summer!





jag vill ha sommar så att jag får chansen att använda min gladiatorsandaler,
fast jag behöver ju bara vänta i fem veckor eftersom att vi åker utomlands i APRIL!
LÄNGTAR SOM EN TOK!

orkar inte plugga!

tänk att även fast man är sjuk och ganska trött så måste man plugga så att man inte hamnar jätte efter i skolan :O jag tycker alla fall att det inte ska behöva vara så. För nu så ar jag suttit med franskan i 100 år känns det som när jag allra helst vill fortsätta sova och bli frisk som en mört!
det är ju lite jobbigare att lägga tid på att bli frisk också när man måste pluggapluggaplugga och plugga.
aja världen är orättvis BIG TIME!

lite fler bilder :)

på lovet så bowlade vi också ;) och när det var min tur en gång så var det så fult! ibörjan var jag as dålig så när jag hade kastat iväg klotet för typ den 10:e gången så vände jag mig bara om för att gå och hemta ett till klot (man skjuter ju 2 gångr) också gav jag min familj en blick och då såg asgla ut och dom bah woow, och då vände jag mig om och då hade jag gjort en strike hahaha (you had to be there) haha. Sån är jag ;) men nu är min hud lite otålig så jag funderar på att gå en sväng men han ute i solen, men vi hörsen puss


jag satt i stugan och väntade på att vi skulle åka :)


kerstin och niclas, dom var inte bered på att ja stog där med kameran hah


och här är en bild på superbowlarn :D
men nu måste ja gå ut med storen

sjalar :)

innan jag slår tillbaka mot sängen tänkte jag bara visa några fin sjalar som finns hos lindex ;) jag har tp inga sjalar så jag funderar på att köpa in en nu till våren ;)



199 kr




99 kr

i'm still sick :(

hej alla people som läser min blogg, Hur mår ni? själv mår jag inte så bra ligger här hemma och är sjuk, har feber och ont i huvudet :/  och det är ju lite svårt att gå till skolan då :p  så idag lir iallafall en hemma dag.
först ska jag nog försöka sova lite sen ska jag gå ner och sätta på en film ;)
hoppas ni mår bättre än jag då. Puss och Kram skummbanan!


bild från i sommras när vi var i stugan å åkte jag och vovven ut med båten ;D

sjuuuuk

hej jag har precis ducshat efter att ha varit på dans i två timmar, jag kommer inte skriva så mycket mer för att jag mår piss just nu :( men vi hörs imorgon PUSS<3


snyggsnygga sandaler från H&M 




och en snyggsnygg jacka ifrån H&M (vet att alla typ har dom hehe men jag bryr mig inte!)

de här sakerna skulle jag inte ha något imot om dom landade  här i min garderob :)
men nu ska jag pysa C ya



måste sova

hej jag kom hem nu det blev en kväll mne några flickor, vi höll till hemma hos sara och där åt vi maccaroner och sallad och lite sås. Sen så satt vi och kollade på någon "deckare" på ettan som var jätte konstig men vi pratade mest så det blev inte så mycket att kolla på den hehe. Men det blev en lite sen kväll eftersom att det är skola imorgon så nu ska jag sova pussar<3

Måndagens inneoutfit!




*Tröja+tights-H&M
*långt linne- Ginat



jag och kerstin nu hehe


hej pissdag !

det här är sådan dag man hälst vill slippa, jag har hatat den här dagen sedan den började! eller imorse blev jag lite glad för att det var ljust ute (VÅREN ÄR PÅ VÄG) men sen var fortsättningen inge bra och det vi inte.
Och fortsättningen kommer inte bli bättre för att nu ska jag pluggapluggaplugga.
hoppas ni har en bättre dag än jag!


det hät hade jag på mig ute idag, fast svarta tights inte grå.

shoes

idag fick jag hem mitt paket som jag beställt från hm. bl a dom här skorna men det var typ cp min högra for måste ju vara större en min vänstra för på den vänstra foten passade som as bra, men på den högra klämde dom lite där fram :'( så jg måste skicka tllbaka dom. Men dom var ju så himmla snygga när dom satt på fötterna. En större storlek komme3r bli förstort. So it's nothing i can do about it :(



the shoes

PICTURES!



kerstin och pappa


vi åt lunch på toppen av backen
och då hade kestin det här snygga frillan haha!


den supergoda mackan!


kerstins snyggaste (eller näst snyggaste) vurpa
men här hade hon hunnit sätta sig upp :P


den här var hennes snyggaste haha
herregud vad vi skrattade ;D


när vi åkte en skogsbana vurpade Alex också
en hel del gånger hahaha


avslutande bild.
På den här "bildvisningen" var inte jag med på någon
bild men det var för att det är min mobikamera och då är ju jag
fotograf hehe men det kommer nog fler bilder från Niclas och Alex kamera.

God morgon sunshines !

godmorgon alla glada ;) jag vaknade för typ 2 timmar sen och efter det har jag bara seegat. Men nu ska jag kerstin och pappa åka iväg en sväng, men det får inte ta för länge för jag måste plugggggggggggggga!
men vi hörs sen och då kanske några bilder fån lovt kommer upp. Men dom flästa bilder ifrån lovet är på broders systemkamera och jag fattar nada av hur den funkar så det kanske bara blir lite bilder som jag har på min mobil (om jag har tagit några med den hehe).  Cya later alligator. <3

back

hejsan nu är jag tillbaka (en liten stund) Jag kan tyvärr inte lägga upp bilder ifrpn mitt roliga lov idag men jag kanske lyckas imorgon hehe. Ikväll kollade jag lite på melodifestivalen (no life iknow) och snart ska jag och systeryster hitta på något ;) imorgon blir det bara maaaaaaassa plugg eller en liten paus finns det nog kanske möjligtvis en plats för :). Men bilder från lovet ska defenitivt komma in på bloggen. Ha en fortsatt trevligt lördags kvläll. Love fellas


riktigt såhär högt ikunde jag inte hoppa
på skidorna men nästan :PÖ(NOT)

and i'm back in town :P!

hello evrybody. Jag kom hem för ett tag sen men hinner inte skriva nu. Vi hörs troligtvis ikväll :) love

hejdå bloggen!

NU sticker jag till stugan, kommer yillbaka nästa söndag eller lördag! Puss och kram skummbanan hihi



RSS 2.0